Töihin

Terassit Lappeenrannan satamassa

TÖIHIN

Lappeenrantaan

Työ antaa yrittäjämyönteisessä ja uusiutuvan energian edelläkävijäkaupungissa merkitystä elämään, mutta se ei yksin riitä. Lappeenrannassa elämisen hyvä laatu ja tasapaino ovat tärkeitä menestystekijöitä.

KIIREETÖNTÄ ELÄMÄÄ

yrittäjyyttä ja ratkaisuja arvostavassa hengessä

Lappeenrannassa arvostetaan yrittäjyyttä sekä kehitetään ja parannetaan asiakaslähtöisesti yritysten tarvitsemia yritys-, hautomo- ja kiihdyttämöpalveluja sekä tontti- ja toimitilaratkaisuja. Töitä voi tehdä joustavasti sopivilta toimipisteiltä tai coworking-tiloista. Työ- ja kaveriporukat viihtyvät myös kaupungin virkistys- ja aktiviteettitarjonnan parissa.

Lappeenrannassa työskennellään ja eletään modernissa, kävelypainotteisessa kaupungissa, jossa on tilaa niin luonnolle, palveluille kuin ihmisillekin. Koskaan ei ole niin kiire, ettei kuulumisia ehtisi vaihtaa. Välittäminen ja yhteisöllisyys ovat karjalaisia arvoja, jotka näkyvät työelämässä ja sen ulkopuolella. Lappeenrannassa keskitytään ratkaisuihin ennemmin kuin ongelmiin, ja se tuntuu kaikilla elämänalueilla.

YRITTÄJÄKSI

Italialainen jäätelö hurmaa

Italialainen Marina Vallongo tarjoilee paikallisille herkullisia paloja kotimaastaan ja nauttii itse Lappeenrannan historiallisista ominaispiirteistä ja yrittäjäelämän mahdollistavista joustavista perhepalveluista.

ETÄTÖIHIN

Koti Lappeenrannassa, työ Helsingissä

Asuminen ja työskentely eri paikkakunnilla yhdistyy sujuvasti etätyöskentelyllä ja hyvillä liikenne-yhteyksillä. Etäisyydet on lyhyitä sekä Lappeenrannassa asuessa että pääkaupunkiseudulle matkustaessa.

MUUTTAJALLE

LAPPEENRANTA.FI

Lappeenranta.fi – Muuttajalle

Opiskelupaikan hakijoille ja sitä harkitseville hyödyllisiä linkkejä:

LUT.FI

LAB.FI

YRITTÄJILLE

Menestyksen tekijöitä ja palveluita yrittäjille:

GREENREALITY.FI

WIRMA.FI

BUSINESS MILL

Business South Karelia