Opiskelemaan

Lappeenrannan satamaa

OPISKELEMAAN

Lappeenrantaan

Kansainvälisesti tunnetussa koulutus- ja tutkimuskaupungissa tuotetaan ideavirtaa elinkeinoelämään ja nautitaan yhteisöllisestä opiskelijaelämästä – kaikki otetaan mukaan, kaikkia autetaan aina, eikä kukaan jää yksin. Virkistys- ja aktiviteettipalveluista nauttivat niin paikalliset kuin vierailijat, ja kaupungin opiskelijatapahtumat vetävät kävijöitä muualtakin Suomesta.

ELINIKÄISEN OPPIMISEN

mahdollisuuksia kansainvälisissä ympäristöissä

Lapset ja nuoret kasvavat ja rakentavat omaa käsitystään maailmasta kaupungin turvallisissa ja muuntautumiskykyisissä oppimisympäristöissä, joissa on tarjolla monipuolinen opetustarjonta ja myös englanninkielistä koulutusta. Lappeenranta Junior University viitoittaa jatkamaan oppimispolkua Skinnarilan kampuksen korkeakouluissa.

Oppia ikä kaikki: elämälleen voi ottaa uuden suunnan opiskelemalla uuteen ammattiin aikuisiällä tai kouluttautumalla yrittäjäksi.

Skinnarilan henki on käsite, joka tunnetaan niin Suomessa kuin maailmalla – aivan kuten LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulukin. Termillä kuvastetaan sitä auttamisen ja yhteisöllisyyden ilmapiiriä, joka Suomen kansainvälisimmällä kampuksella vallitsee poikkitieteellisesti ja taustoihin katsomatta.

OPISKELEMAAN JA TÖIHIN

Töitä, opintoja ja vapaa-aikaa

Opiskelu veti Vilppu Paanasen Lappeenrantaan ja täällä hän on löytänyt ympärilleen tiiviin yhteisön sekä antoisan työn. Nyt hänellä on mahdollisuus yhdistää sujuvasti työ ja opiskelu monipuoliseen vapaa-aikaan.

OPISKELEMAAN

Sydän kuuluu Lappeenrannalle

Kateryna Kryzhanivska oli opiskellut eri puolilla Eurooppaa ennen kuin saapui Lappeenrantaan. Kaupunki on hänen kokemuksensa mukaan aidosti kansainvälinen ja kestävän kehityksen edelläkävijä.

OPISKELEMAAN

Saimaa lähellä sydäntä

Hyvät opiskelumahdollisuudet ovat vain pieni osa siitä, miksi Katri Kankaanpää kokee lappeenrantalaistuneensa erinomaisesti. Yhteisöllisyys ja tukiverkosto tekivät Lappeenrannasta kodin.

OPISKELEMAAN JA TÖIHIN

Etänä, mutta silti lähellä kaikkea

LAB-ammattikorkeakoulussa opiskellut ja projektipäällikkönä nykyisin työskentelevä Elina Leppä on tyytyväinen Lappeenrannan palveluiden tarjontaan, sillä tekemistä riittää sekä lemmikille että omistajalle. 

MUUTTAJALLE

LAPPEENRANTA.FI

Lappeenranta.fi – Muuttajalle

Opiskelupaikan hakijoille ja sitä harkitseville hyödyllisiä linkkejä:

LUT.FI

LAB.FI

YRITTÄJILLE

Menestyksen tekijöitä ja palveluita yrittäjille:

GREENREALITY.FI

WIRMA.FI

BUSINESS MILL

Business South Karelia